Ga naar de inhoud

Anja Wit aangesteld als Commissielid voor Hart voor Medemblik

    Wognum – Een grote stap voor Hart voor Medemblik: Anja Wit is ons nieuwe commissielid in de gemeente Medemblik. Dit is een belangrijke mijlpaal voor onze partij en een fantastische kans om de belangen van onze inwoners nog beter te vertegenwoordigen.

    Anja staat bekend om haar betrokkenheid en kennis over wat er speelt in Medemblik. Met haar ervaring in de zorg en haar hart voor de gemeenschap, is zij de perfecte aanvulling op ons team.

    Haar benoeming komt op een belangrijk moment. Hart voor Medemblik staat voor uitdagingen zoals minder bureaucratie in de zorg en betere zorg. Anja’s kennis en ervaring zijn van grote waarde bij het aanpakken van deze uitdagingen. Ze gaat zich vooral richten op het bedenken van slimme plannen en het samenwerken met andere partijen en mensen in Medemblik.

    Fractievoorzitter Tjeu Berlijn is erg blij met Anja’s komst. “Anja maakt ons team sterker. Ze laat zien dat we groeien en klaar zijn voor vernieuwing.”

    Anja zelf zegt hierover: “Ik ben trots dat ik deze kans krijg. Ik ga hard werken met mijn collega’s van Hart voor Medemblik om het beste te doen voor alle inwoners van onze gemeente.” Zo maken we echt een verschil in Gemeente Medemblik.