Ga naar de inhoud

Word actief voor HvM

Iedere dag maken wij de gemeente Medemblik een beetje beter, veiliger en mooier. Samen met alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Medemblik. Wij denken niet in linkse of rechtse hokjes maar voeren oplossingsgerichte politiek. Zowel op grote als kleine thema’s. Dit kunnen wij niet alleen, daar hebben wij uw hulp bij nodig!
 

Waarom vrijwilliger worden?
Als vrijwilliger bij Hart voor Medemblik krijg je de kans om actief bij te dragen aan de gemeenschap. Je wordt deel van een dynamisch team en werkt mee aan verschillende projecten en evenementen. Hierbij zijn er verschillende rollen en taken mogelijk, zoals raadslid, commissielid of actief worden in een van de werkgroepen zoals Werkgroep Zwembad, Werkgroep Social Domein en WMO, Werkgroep Verkeersproblemen aanpakken, Werkgroep de Dorpen in en vele anderen.

Wie kan vrijwilliger worden?
Ongeacht je leeftijd, achtergrond of vaardigheden, als je een hart hebt dat op de juiste plek zit, verwelkomen we je graag in ons team. De tijdsbesteding is geheel aan jou.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen of door ons te bellen op het Hart voor Medemblik telefoonnummer.