Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik bezoekt Opperdoes om in gesprek te gaan met de inwoners!

    OPPERDOES – Op zaterdag 18 maart gaat Hart voor Medemblik, dé lokale partij voor de inwoners van gemeente Medemblik, naar het prachtige dorp Opperdoes. De partij gelooft in de kracht van direct contact met de inwoners en daarom gaan ze regelmatig langs bij verschillende dorpen en wijken in de gemeente. ‘Wij willen weten wat hen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden, zodat we samen kunnen werken aan oplossingen zonder daarbij in linkse of rechtse hokjes te denken.’ aluds Tjeu Berlijn.

    Tussen 10.00 en 12.00 uur gaan de leden van Hart voor Medemblik langs de deuren in Opperdoes. Het doel is om in contact te komen met de lokale inwoners en te luisteren naar hun zorgen en opmerkingen. Er zijn ook mogelijkheden om vragen op een later tijdstip te stellen via e-mail, WhatsApp of telefoon. Hart voor Medemblik streeft er altijd naar om bereikbaar te zijn voor de inwoners en hen te helpen waar nodig.

    Opperdoes is een dorp met een rijke historie, mooie omgeving en een levendige gemeenschap. Helaas hebben er in het dorp de laatste tijd enkele negatieve ontwikkelingen plaatsgevonden, zoals het verdwijnen van voorzieningen, waaronder de supermarkt. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen, zoals de mogelijke aanleg van de parallelweg N240. Hart voor Medemblik gaat graag met u in gesprek om te horen wat er goed gaat en wat er beter kan.

    Voor meer informatie of om contact op te nemen met Hart voor Medemblik, kunt u bellen of whatsappen naar 085 06 070 48 of een e-mail sturen naar info@hartvoormedemblik.nl.