Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik blikt terug op een jaar van groei en succes in de gemeenteraad

    Het is alweer een jaar geleden dat Hart voor Medemblik met een indrukwekkende 20% van de stemmen de verkiezingen won en de gemeenteraad van Medemblik betrad. Ondanks een uitdagende start hebben we niet stilgezeten. In dit artikel blikken we terug op het afgelopen jaar. 

    Ondanks dat we werden uitgesloten door de coalitie onder leiding van het CDA vanwege ons standpunt over de afschaffing van het recycle-tarief, hebben we ons niet laten ontmoedigen. We hebben ons in plaats daarvan herpakt en ons ingezet voor wat ons doel was en is: het verbeteren, veiliger en mooier maken van de gemeente Medemblik.

    We zochten de samenwerking met andere partijen. Dit resulteerde in het feit dat maar liefst 80% van onze voorstellen werd aangenomen. Dit laat zien dat wij een belangrijke speler in de gemeenteraad van Medemblik zijn geworden. Dat stimuleert ons en we zijn vastberaden om onze missie voort te zetten.

    We blijven werken aan het realiseren van onze plannen en het versterken van de samenwerking met andere partijen in de gemeenteraad. Hiermee hopen we een structurele positieve impact op inwoners en gemeente te realiseren. Ondertussen blijft onze partij groeien, zowel in kwaliteit als in het aantal leden.

    Wilt u (actief of passief) lid worden van Hart voor Medemblik en daarmee bijdragen aan die groei? Meld u dan nu aan via hartvoormedemblik.nl/lid