Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik gaat in gesprek met de inwoners van Abbekerk!

    ABBEKERK – Op zaterdag 15 april bezoekt Hart voor Medemblik het gezellige dorp Abbekerk. Na het succesvolle bezoek aan Opperdoes zet de partij haar missie voort om rechtstreeks met de inwoners in contact te komen en te luisteren naar hun zorgen, ideeën en suggesties. Dit willen wij doen door de inwoners op te zoeken en met hen in gesprek te gaan. “We willen dit bereiken door inwoners op te zoeken en met hen in gesprek te gaan. We nemen de zorgen van de inwoners serieus en gaan hiermee aan de slag”, zegt Thom Meendering van Hart voor Medemblik

    Van 10.00 tot 12.00 uur gaan de leden van Hart voor Medemblik langs de deuren in Abbekerk om in gesprek te gaan met de inwoners. Het doel is om te luisteren naar hun zorgen, ideeën en opmerkingen, en samen oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van het dorp. Als inwoners na het bezoek nog vragen hebben, kunnen zij later contact opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon. Hart voor Medemblik blijft beschikbaar voor de inwoners en staat klaar om hen te ondersteunen waar nodig.

    Abbekerk is een dorp met een warme en hechte gemeenschap. De inwoners hebben zich ingezet voor het behoud van hun dorpshuis. De teleurstelling was groot toen het project opnieuw vertraging opliep door het college. 

    Hart voor Medemblik wil graag van de inwoners horen wat goed gaat en wat beter kan, zodat zij samen kunnen werken aan een toekomstbestendig Abbekerk.

    Voor meer informatie of om contact op te nemen met Hart voor Medemblik, kunt u bellen of WhatsAppen naar 085 06 070 48 of een e-mail sturen naar info@hartvoormedemblik.nl.