Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik waardeert het team van De Zeehoek en zet zich in voor de toekomst van een nieuw zwembad

    Vandaag hebben commissielid Thom Meendering en raadslid Mark Hoogewerf een bezoek gebracht aan Zwembad De Zeehoek. Elk teamlid heeft een doosje Merci ontvangen als een klein gebaar van onze waardering voor de jarenlange werk en inzet

    “Het is een klein gebaar, maar wel een die onze diepe dankbaarheid uitdrukt voor het onvermoeibare werk en de inzet van het team,” zei Mark Hoogewerf tijdens het bezoek. Thom Meendering voegde toe: “Hoewel we afscheid nemen van De Zeehoek, blijven we optimistisch en gefocust op de toekomst, waarbij we streven naar de realisatie van een nieuw doelgroepenbad in Wervershoof.”

    Hart voor Medemblik nodigt inwoners uit om actief mee te denken met een nieuw zwembad. “Wil jij ook actief bijdragen aan de toekomst van gemeente Medemblik? Word dan lid of vrijwilliger van onze partij!” zegt Hoogewerf. “Samen zetten we ons in voor een beter, mooier en veiliger gemeente Medemblik.”

    Om lid of vrijwilliger te worden, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de website van de partij: hartvoormedemblik.nl/doemee.