Ga naar de inhoud

In gesprek met de inwoners van Opperdoes: Hart voor Medemblik luistert naar de stem van de inwoners

    OPPERDOES – Vorige week zaterdag heeft de lokale partij Hart voor Medemblik een bezoek gebracht aan het pittoreske dorp Opperdoes. Tijdens dit bezoek zijn de leden van de partij in gesprek gegaan met inwoners om te achterhalen wat er speelt, wat beter kan en wat al goed gaat in het dorp. De partij hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de inwoners en bezoekt daarom regelmatig diverse dorpen en wijken binnen de gemeente Medemblik.

    De inwoners van Opperdoes hebben hun zorgen en ideeën gedeeld over uiteenlopende onderwerpen, zoals voorzieningen, verkeersveiligheid, woningbouw en inspraak in besluitvorming. Hart voor Medemblik waardeert deze betrokkenheid en heeft naar aanleiding van de gesprekken enkele schriftelijke vragen opgesteld voor het college van burgemeester en wethouders. Wij hopen op constructieve antwoorden die bijdragen aan de leefbaarheid van de inwoners van Opperdoes.

    Hart voor Medemblik bedankt de inwoners van Opperdoes voor hun openheid en waardevolle inbreng tijdens het bezoek. De partij zal zich blijven inzetten voor de belangen van Opperdoes en de andere dorpen en wijken binnen de gemeente Medemblik. Voor meer informatie over Hart voor Medemblik en haar activiteiten, kunt u terecht op hartvoormedemblik.nl