Lokale economie

Hart voor Medemblik zet zich in voor:

  • Medemblik moet een gemeente worden waar ondernemers en inwoners weer centraal staan.
  • Lokaal aanbesteden.
  • Samenwerken met lokale (top)ondernemers uit het MKB.
  • Onafhankelijke ombudsman voor ondernemers.
  • Terugdringen van de regeldruk en het beperken van lokale lasten.


Ondernemers zijn de basis voor een welvarend Nederland. Door hun harde werk, durf en innovatie genieten wij van welvaart en sociale zekerheid. En het kan nog veel beter! Medemblik moet een gemeente worden waar ondernemers en inwoners weer centraal staan.

Ondernemersvriendelijke gemeente
Hart voor Medemblik wil van de gemeente Medemblik de meest ondernemers vriendelijke gemeente van Nederland maken. Een gemeente die actief meedenkt met ondernemers over wat mogelijk is en hun actief betrekt bij ondernemersbeleid. Samenwerking met (top)ondernemers uit het MKB is belangrijk voor werkgelegenheid en het creëren van nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Lokale economie 
Medemblikse ondernemers verdienen onze ondersteuning in de vorm van lokale aanbesteding. Zij zorgen voor werkgelegenheid en zij besteden ieder jaar veel geld aan sponsoring van evenementen en goede doelen in gemeente Medemblik.

Lokale ondernemers zijn belangrijk voor onze werkgelegenheid en het creëren van nieuwe kansen en groeimogelijkheden in Medemblik. Ondernemers moeten kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email