Ga naar de inhoud

Oplossen van problemen: onze aanpak

  Als Hart voor Medemblik vinden wij het belangrijk om te doen wat we beloven. Wij willen een partij zijn waar inwoners op kunnen vertrouwen en waar ze op kunnen rekenen. Wij geloven dat de stem van de inwoners gehoord moet worden en dat we samen aan de slag moeten om de problemen op te lossen.

  Daarom luisteren wij naar de inwoners. Wij willen weten wat hen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden. Wij zetten ons in om de problemen op te lossen, zonder daarbij in linkse of in rechtse hokjes te denken. Wij geloven dat door goed te luisteren, we samen tot de beste oplossingen komen.

  Een ander belangrijk onderdeel van onze aanpak is het oplossen van (kleine) problemen. Wij willen de gemeente iedere dag een beetje veiliger, beter en mooier maken. Dit doen we door te kijken naar de knelpunten en daar op een praktische manier aan te werken. Wij geloven dat door samen te werken en door constructief te denken, we tot de beste oplossingen komen.

  Kortom, Hart voor Medemblik is een partij die zich hard maakt voor de inwoners en die gelooft in de kracht van samenwerken en het oplossen van problemen. Wij zetten ons in voor een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en waar we samen werken aan een beter, mooier en veiliger Medemblik.

  Tjeu Berlijn
  Hart voor Medemblik