Hart voor Medemblik is een typische lokale partij die niets heeft met landelijke partij idealen. Wij kiezen altijd vanuit gezond verstand en stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: wat is het beste voor onze inwoners? In plaats van ons te laten leiden door partijpolitiek of geharnaste ideologie. Hart voor Medemblik staat het liefst zelf in de straat of buurt om te luisteren naar wat er beter kan.

Alle standpunten toetsen we aan onze kernvraag.

Waar wij voor staan.
Hart voor Medemblik heeft een warm hart, een rechtvaardig hart, een trouw hart. Maar heeft ook een hart vol zorgen: Kunnen we betaalbaar blijven wonen? Blijft gemeente Medemblik in de toekomst wel bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto? Is er nog wel ruimte voor onze hardwerkende ondernemers?  Mag onze gemeente nog wel bruisen of trekken we voor ons plezier naar een andere regio? Telt de mening van de inwoner nog?  Krijgen onze ouderen nog wel voldoende aandacht of laten we de zorg voor onze ouderen afglijden naar een bedenkelijk niveau?

Als we nou eens eerlijk in ons hart kijken, kan gemeente Medemblik een stuk mooier worden. Hart voor Medemblik gaat hiervoor strijden. Wij willen toewerken naar een Medemblik waar de inwoners en ondernemers weer centraal staan. Een gemeente die er is voor de inwoners en niet andersom.

Dit willen wij realiseren door de komende jaren in te zetten op meer invloed van inwoners. Inwoners vanaf het begin betrekken bij projecten waar zij direct mee te maken hebben, logisch vinden wij, gezien de inwoners dagelijks gebruik maken van deze gemeentelijke voorzieningen of wegen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email