Over Hart voor Medemblik

Hart voor Medemblik is een 100% lokale politieke partij. Wij zijn volledig onafhankelijk en dus niet gebonden aan landelijke partij-idealen en partij-agenda’s. Wij denken niet vanuit het ouderwetse “links of rechts”, maar bepalen per onderwerp hoe we daarmee omgaan. We staan met de beide benen op de grond en maken onze keuzes op basis van Westfriese nuchterheid en gezond verstand. Daarbij stellen wij onszelf altijd 1 vraag: “Wat is het beste voor onze inwoners en ondernemers?”

Hart voor Medemblik wil dat de gemeente er weer gaat zijn voor de inwoners en ondernemers in plaats van andersom. Daarom bevinden onze mensen zich graag bij u in de wijk, in de winkelstraten en op de bedrijventerreinen. Zo kunnen wij persoonlijk van u horen wat er in uw eigen woon- en/of werkomgeving beter kan of moet. Dit doen wij al sinds de oprichting van onze partij. Uniek voor Medemblik!

Een nuchter en realistisch klimaatbeleid staat hoog op onze agenda. Daarnaast kennen veel mensen Hart voor Medemblik van een ander belangrijk thema: de drastische aanpak van de verwaarloosde verkeersveiligheid en de verkeersoverlast. Met behulp van uw kennis van de situatie bij u in de wijk pakken wij samen onveilige en overlast gevende situaties aan.

Hart voor Medemblik wil het aantal leden gestaag uitbouwen, de organisatie verder professionaliseren en uitgroeien tot een brede partij. Een partij van aanpakkers. Een volkspartij waar iedereen welkom is. Een unieke partij voor Medemblik! Doe met ons mee en wordt lid, donateur of vrijwilliger!

 

Gegevens:

Vereniging Hart voor Medemblik
KVK 81104707

info@hartvoormedemblik.nl