Ga naar de inhoud

Gemeente Medemblik omarmt initiatief van Hart voor Medemblik: Verjaardagskaarten voor 18-jarige jongeren

    De gemeente Medemblik heeft onlangs besloten om het initiatief van Dieter Venema en Thom Meendering van Hart voor Medemblik te ondersteunen. Dit initiatief heeft als doel om verjaardagskaarten te sturen naar jongeren die net 18 zijn geworden. De kaarten zullen niet alleen een leuke felicitatie bevatten, maar ook jongeren helpen bij het regelen van belangrijke zaken zoals studiefinanciering, inschrijving bij woningbouwcorporaties en het afsluiten van zorgverzekeringen.

    Dieter Venema en Thom Meendering van Hart voor Medemblik zijn verheugd dat de gemeente Medemblik hun initiatief omarmt. In een verklaring leggen ze uit: “We willen jongeren niet alleen feliciteren met hun 18e verjaardag, maar ook ondersteunen bij het navigeren door de nieuwe verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. We zijn ervan overtuigd dat deze verjaardagskaarten een waardevolle aanvulling zijn op de bestaande voorlichting en ondersteuning voor jongeren in onze gemeente.”

    Het college van Medemblik heeft bevestigd dat ze aan de slag gaan met het opzetten van dit initiatief. Dit betekent dat binnenkort alle jongeren die 18 jaar worden in Medemblik een verjaardagskaart zullen ontvangen met zowel een felicitatie als nuttige informatie over de zaken die ze moeten regelen.

    Dit initiatief is een voorbeeld van hoe Hart voor Medemblik zich inzet voor de belangen van de jongeren in onze gemeente. De partij streeft ernaar om jongeren te ondersteunen en te begeleiden op hun weg naar volwassenheid, zodat ze beter voorbereid zijn op de uitdagingen en kansen die het leven hen te bieden heeft.

    Hart voor Medemblik is trots op het succes van dit initiatief en de steun van de gemeente Medemblik. De partij zal zich blijven inzetten voor de belangen van jongeren in de gemeente en blijven zoeken naar nieuwe manieren om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen bouwen we aan een toekomst waarin onze inwoners.