Ga naar de inhoud

Wandel 13 november mee met Hart voor Medemblik door Oostwoud

Hart voor Medemblik wil graag van u als inwoner zelf horen hoe u denkt over de huidige leefbaarheid in uw dorp. Persoonlijk contact met u vinden wij daarvoor de beste manier. Zo kunt u ons rechtstreeks vertellen wat er in uw straat of wijk wél en niet goed gaat. Het is natuurlijk nog fijner als u ons daarbij op straat dingen kunt laten zien waar u blij mee bent of waarvan u juist vindt dat het hoog tijd wordt dat die door de gemeente worden aangepakt.

Daarom organiseren wij op zaterdagochtend 13 november een kleine ochtendwandeling met inwoners van Oostwoud door het eigen dorp. De wandeling begint om 10.30 uur in de Oostwouderdorpsstraat op de parkeerplaats bij het boetje, dat helaas nog steeds een bouwval is. We eindigen rond 12.00 uur bij Woudrust.

We lopen zeker geen anderhalf uur achter elkaar, want we stoppen onderweg om samen met u zaken te bekijken en te bespreken. U kunt daarbij ieder onderwerp ter sprake brengen. Behalve ons gemeenteraadslid Tjeu Berlijn zijn er nog 2 mensen van Hart voor Medemblik aanwezig, waarvan er 1 zelf in Oostwoud woont. Met uw inbreng kunnen wij zaken op de agenda van de gemeenteraad krijgen die direct van invloed zijn op uw leefomgeving en woongenot. En natuurlijk is het zo dat, hoe breder die steun is, hoe meer wij voor u zouden kunnen bereiken.

Oostwouders, twijfel niet om u aan te melden. Hart voor Medemblik is een informele en toegankelijke club mensen, jong en oud door elkaar, waar iedereen welkom is. Het zijn mensen die hart hebben voor de dorpen, haar inwoners en ondernemers. We zijn een partij van aanpakkers die problemen durft te benoemen. 

Met uw input en hulp kunnen wij de koerswijziging die in ons gemeentebestuur zo hard nodig is, in gang zetten. Wandelt u met ons mee? U kunt zich opgeven door u aan te melden via hartvoormedemblik.nl/aanmelden of een e-mail te sturen naar: info@hartvoormedemblik.nl We zien u graag. Tot dan!

Tjeu en Niels