Ga naar de inhoud

Een Thuis voor Iedereen: Starters en Senioren centraal bij Hart voor Medemblik

  Tijdens de recente behandeling van de woonvisie voor 2024-2028 heeft Hart voor Medemblik zich sterk gemaakt voor twee groepen in onze gemeenschap: starters en senioren. Onze focus lag op het vinden van goede woonoplossingen voor deze groepen, elk met hun eigen behoeften.

  Betaalbare Starterswoningen
  Het is voor starters niet makkelijk om een betaalbare eerste woning te vinden. Daarom hebben we ons ingezet voor meer betaalbare woningen voor deze jonge mensen die net beginnen met wonen. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar waar de huizen staan en hoe goed ze zijn.

  Comfortabele Woningen voor Senioren
  Voor onze senioren is het belangrijk dat ze in een fijne, veilige en makkelijk toegankelijke woning kunnen leven. We willen woningen die goed passen bij wat oudere mensen nodig hebben, zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel kunnen wonen.

  Tijdens de behandeling van de woonvisie legde Hart voor Medemblik de focus op het realiseren van een fijn thuis voor iedereen in onze gemeente, zowel jong als oud. We blijven hard werken voor een Medemblik waar iedereen zich thuis voelt.