Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik blijft zich inzetten voor een nieuw zwembad in Wervershoof

    Wognum, 26 juni 2024 – Hart voor Medemblik kondigt met enthousiasme aan dat op woensdag 26 juni alle politieke partijen samenkomen om te bespreken hoe de gemeente de financiering van drie grote projecten kan realiseren, waaronder de bouw van een nieuw zwembad in Wervershoof.

    Het doel van dit overleg is om als raad zo veel mogelijk financiële middelen beschikbaar te stellen, zodat er geen vertragingen optreden door een gebrek aan financiering. “Het zwembad moet nu echt doorgaan,” aldus Mark Hoogewerf Hart voor Medemblik.

    Eerder heeft Hart voor Medemblik geprobeerd om miljoenen euro’s beschikbaar te stellen voor onder andere het zwembad. Helaas werd dit voorstel toen weggestemd. We zijn echter verheugd dat we nu opnieuw de kans krijgen om in overleg te gaan en financiële middelen voor het zwembad veilig te stellen.

    Hart voor Medemblik blijft vastberaden en hoopt op een positieve uitkomst van het overleg. Het feit dat alle partijen bereid zijn om naar de mogelijkheden te kijken, is in ieder geval een goed teken.

    Wij blijven ons keihard inzetten voor de realisatie van een nieuw zwembad in Wervershoof. Dit zwembad is belangrijk voor de inwoners en heeft een waardevolle toevoeging zijn aan de voorzieningen van onze gemeente.