Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik gaat naar Andijk!


    ANDIJK – Aanstaande zaterdag zet Hart voor Medemblik haar missie voort om rechtstreeks met de inwoners in contact te komen door het gezellige dorp Andijk te bezoeken. Na eerdere succesvolle bezoeken aan andere dorpen, zoals Abbekerk en Opperdoes, Hauwert, Wervershoof, blijft de partij zich inzetten om te luisteren naar de zorgen, ideeën, en suggesties van de inwoners. “We willen dit bereiken door inwoners op te zoeken en met hen in gesprek te gaan. We nemen de zorgen van de inwoners serieus en gaan hiermee aan de slag”, zegt Mark Hoogewerf het Andijker raadslid van Hart voor Medemblik.

    Van 10.00 tot 12.00 uur gaan de leden van Hart voor Medemblik langs de deuren in Andijk gaan om in gesprek te gaan met de inwoners en flyers uit te delen met de actiepunten voor Andijk. Het doel is om te luisteren naar hun zorgen, ideeën en opmerkingen, en samen oplossingen te vinden die aansluiten bij de behoeften van het dorp. In Andijk zijn er specifieke zorgen omtrent de mogelijke sluiting van bushaltes en onveilige kruispunten, onderwerpen waarover de partij graag in gesprek gaat. Als inwoners na het bezoek nog vragen hebben, kunnen zij later contact opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon. Hart voor Medemblik blijft beschikbaar voor de inwoners en staat klaar om hen te ondersteunen waar nodig.

    Voor meer informatie of om contact op te nemen met Hart voor Medemblik, kunt u bellen of WhatsAppen naar 085 06 070 48 of een e-mail sturen naar info@hartvoormedemblik.nl.