Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik lezing met: Arnout Jaspers, auteur van de Stikstoffuik

  Hart voor Medemblik nodigt u uit voor een uitzonderlijk evenement: “Het echte verhaal over stikstofcrisis”. Deze lezing, die plaatsvindt op donderdag 6 juli in Het Oorlogsmuseum Medemblik, zal u een diepgaand inzicht geven in hoe het stikstofbeleid ons land op verschillende gebieden beïnvloedt.

  De avond wordt georganiseerd door Hart voor Medemblik en partijleider Tjeu Berlijn is de gastheer voor de avond. We zijn vereerd om Arnout Jaspers als spreker te verwelkomen. Als wetenschapsjournalist en auteur van het boek ‘Stikstoffuik’, zal Jaspers boeiende inzichten geven over hoe het unieke Nederlandse stikstofprobleem ontstond, waarom ons land een fulltime ‘stikstofminister’ heeft en hoe de huidige crisis gebaseerd is op onwetendheid, misbruik van wetenschap en schimmige achterkamerdeals.

  Het programma begint om 19:30 uur, met inloop vanaf 19:00 uur. De locatie is Het Oorlogsmuseum Medemblik, gelegen aan Zeldenrust 5, 1671GW Medemblik. Meld u aan via: bit.ly/stikstoffuik

  Na zijn lezing gaat Jaspers ook graag met het publiek in gesprek over het onderwerp. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om gedachten, zorgen en mogelijke oplossingen voor deze crisis te delen.

  Arnout Jaspers’ boek ‘Stikstoffuik’ heeft lof ontvangen van vele hoeken, waaronder die van bioloog en oud-minister Ronald Plasterk, die zei: “In dit verstandige boek vol nuttige feiten toont hij de absurditeit van het beleid aan. Iedereen zou het moeten lezen, zeker elke politicus of politiek geïnteresseerde.”

  Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een exemplaar van ‘Stikstoffuik’, zal er een mogelijkheid zijn om het ter plekke te kopen.

  De bijeenkomst is open voor zowel leden als niet-leden van Hart voor Medemblik. Voor leden is de toegang gratis, terwijl niet-leden een toegangsprijs van 5 euro betalen.

  Hart voor Medemblik kijkt ernaar uit u te verwelkomen op deze informatieve avond.