Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik vraag naar locaties van Inwoners voor potentiële Hondenspeelplaatsen”

  MEDEMBLIK – Hart voor Medemblik – raadslid Linda van Eekelen, een gepassioneerde dierenliefhebber, roept de inwoners van Medemblik op om suggesties te doen voor potentiële locaties voor nieuwe hondenspeelplaatsen.

  Hoewel er in het verleden plannen waren om hondenspeelplaatsen te introduceren, zijn deze plannen helaas nog niet gerealiseerd door de gemeente Medemblik. Hart voor Medemblik is nu vastberaden om dit idee leven in te blazen en in actie te zetten.

  Zijn hondenspeelplaatsen de volgende grote aanwinst voor onze gemeenschap? Na een inspirerend werkbezoek aan Leeuwarden, dat bekend staat om zijn talrijke hondenspeelplaatsen, is Linda van Eekelen, raadslid van Hart voor Medemblik, overtuigd van het belang van deze faciliteiten.

  “Hondenspeelplaatsen bieden niet alleen een fantastische omgeving voor onze honden om te spelen en te socialiseren, maar ze brengen ook talloze voordelen voor mensen en het milieu,” zegt Van Eekelen. “Daarom zijn we nu enthousiast om deze concepten naar onze gemeente te brengen.”

  We zijn bijzonder geïnteresseerd in uw input. Heeft u ideeën over potentiële locaties voor hondenspeelplaatsen in onze gemeente? Laat het ons weten via: bit.ly/HvMHondenspeelplaats

  Binnenkort hopen we samen met inwoners mogelijke locaties te bezoeken en te bespreken. We kijken ernaar uit om dit project met u te delen en hopen op uw steun om dit te realiseren.