Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik zet zich in voor meer middenhuur en innovatieve woonoplossingen

  De gemeenteraad van Medemblik heeft een vernieuwende woonvisie aangenomen, en bij Hart voor Medemblik zitten we zeker niet stil. Met trots kondigen we aan dat we twee belangrijke voorstellen hebben ingediend, gericht op het verbeteren van de woonmogelijkheden in onze gemeente.

  Meer Middenhuurwoningen
  Ons eerste voorstel richt zich op het vergroten van het aantal middenhuurwoningen. Deze woningen zijn essentieel voor mensen met een middeninkomen, een groep die vaak moeilijk een betaalbare woning kan vinden. Door het aanbod van deze woningen te vergroten, bieden we meer kansen en stabiliteit voor onze inwoners.

  Ruimte voor Grotere Tiny Houses
  Het tweede voorstel omvat het creëren van meer ruimte voor iets grotere tiny houses. Deze compacte en duurzame woningen zijn niet alleen trendy, maar ook een innovatieve oplossing voor de huidige woningnood. Door deze woningen te faciliteren, openen we de deur naar meer creatieve en betaalbare woonvormen.

  Met deze voorstellen dragen we bij aan een divers en inclusief woningaanbod in de gemeente Medemblik. We blijven ons inzetten voor een gemeente waar iedereen een geschikt thuis kan vinden.

  Hart voor Medemblik blijft zich inzetten voor een betere, veiligere en mooiere gemeente Medemblik, met een woonlandschap dat welvaart en geluk voor zijn inwoners waarborgt.