Ga naar de inhoud

Lid Worden van Hart voor Medemblik en Ontvang het Boek ‘Stikstoffuik’ Gratis!

  Word vandaag nog lid van Hart voor Medemblik en ontvang het baanbrekende boek ‘Stikstoffuik’ ter waarde van €22! Klik hier om lid te worden.

  Bij Hart voor Medemblik geloven we in de kracht van lokale betrokkenheid. We zijn een partij die niet links of rechts is – we zijn een partij die problemen oplost! Iedere dag zetten wij ons in om de gemeente een beetje beter, mooier en veiliger te maken, omdat we geloven dat elke inwoner, ongeacht leeftijd of achtergrond, een positief verschil kan maken in onze gemeente.

  Wij zetten ons in voor directe inspraak, verkeersveiligheid, betaalbare woningen, lokale economie, realistisch klimaatbeleid en andere belangrijke thema’s in de gemeente.

  Als lid van Hart voor Medemblik krijg je de kans om je stem te laten horen, deel te nemen aan boeiende discussies en mee te beslissen over kwesties die jou aan het hart gaan. Je maakt deel uit van een dynamisch team waar de deuren altijd openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven.

  We hebben allemaal één ding gemeen: we hebben hart voor de inwoners van gemeente Medemblik. En we geloven dat we samen, stap voor stap, een betere toekomst voor onze gemeente kunnen bouwen. Hart voor Medemblik zet zich in een beleid dat aansluit bij de wensen en behoeften van de inwoners.

  Word je lid, dan kun je rekenen op: 

  ✔️ Informatie en inspraak over lokale projecten en initiatieven 
  ✔️Gratis toegang tot evenementen en bijeenkomsten 
  ✔️ De kans om samen te werken met gelijkgestemde inwoners om positieve verandering teweeg te brengen

  Als je lid wordt van Hart voor Medemblik, krijg je van ons het boek ‘Stikstoffuik’ cadeau. Klik hier om lid te worden