Ombudspolitiek

Wij willen:

  • Inwoners en ondernemers weer centraal
  • Inwoners betrekken bij projecten zoals gemeentelijke voorzieningen en wegen.
  • Oplossingsgerichte oplossingen waar zowel de inwoners als de gemeente tevreden over zijn.
  • Inwonersvriendelijke gemeente!

 

Hart voor Medemblik is een politieke beweging die gericht is op de inwoners en ondernemers van onze gemeente. Geen onderwerp is te klein voor ons om op te pakken. Samen met de inwoners pakken wij problemen vanuit de samenleving op. Met oplossingsgerichte politiek zonder daarbij in linkse of rechtse hokjes te denken. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Ombudspolitiek staat voorop in alles wat we doen!

Als we nou eens eerlijk in ons hart kijken, kan gemeente Medemblik een stuk mooier worden. Hart voor Medemblik gaat hiervoor strijden. Wij willen toewerken naar een Medemblik waar de inwoners en ondernemers weer centraal staan. Een gemeente die er is voor de inwoners en niet andersom.

Dit willen wij realiseren door de komende jaren in te zetten op meer invloed van inwoners. Inwoners vanaf het begin betrekken bij projecten waar zij direct mee te maken hebben, logisch vinden wij, gezien de inwoners dagelijks gebruik maken van deze gemeentelijke voorzieningen of wegen

Wij kiezen altijd vanuit gezond verstand en stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: wat is het beste voor onze gemeente? In plaats van ons te laten leiden door partijpolitiek of geharnaste ideologie gaan we het liefst zelf in uw straat of buurt luisteren naar wat er beter kan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email