Ga naar de inhoud

Onze visie:

Hart voor Medemblik kiest voor gezond verstand

Wij kiezen altijd vanuit gezond verstand en stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: 

Wat is het beste voor onze inwoners? 

In plaats van ons te laten leiden door partijpolitiek of geharnaste ideologie. Hart voor Medemblik staat het liefst zelf in de straat of buurt om te luisteren naar wat er beter kan. 
Alle standpunten toetsen we aan onze kernvraag.

De komende maanden werkt Hart voor Medemblik haar verkiezingsprogramma uit.

Duurzaamheid
Hart voor Medemblik zegt nee tegen de doorgeslagen en onnodige klimaatambities van de overheid. Wij zijn er tegen om woonwijken te dwingen om van het aardgas af te gaan. Geen stijging van de woonlasten voor laag- en middeninkomens door de klimaatambities.

Veiligheid
Criminelen keihard aanpakken. Het vergroten van de veiligheid in onze gemeente is belangrijker dan het uitschrijven van parkeerboetes. Meer wijkagenten en het heropenen van politiebureau’s.

Lokale economie
Lokale ondernemers zijn belangrijk voor onze werkgelegenheid en het creëren van nieuwe kansen en groeimogelijkheden in Medemblik. Ondernemers moeten kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen.

Verkeer
Hart voor Medemblik houdt oog voor de verkeersveiligheid en blijft aandacht vragen voor het aanpakken van snelheidsduivels en verkeersaso’s. Het signaal vanuit de gemeente moet duidelijk zijn: Voor snelheidsduivels en verkeersaso’s is in gemeente Medemblik geen plek!

Ombudspolitiek
Samen met de inwoners pakken wij problemen vanuit de samenleving op. Met oplossingsgerichte politiek zonder daarbij in linkse of rechtse hokjes te denken. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Ombudspolitiek staat voorop in alles wat we doen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email