Ga naar de inhoud

Inspreken bij de provincie

In het dorp Zwaagdijk-West, met slechts 500 inwoners en zonder voorzieningen, overweegt de provincie Noord-Holland de plaatsing van 120 woonunits voor een periode van 15 jaar. Dit ondanks de bezwaren van de gemeente Medemblik tegen deze plannen. De toekomst van deze plannen zal op 11 september 2023 besproken worden tijdens de Statencommissie ‘Ruimte’ waar de vervolgstappen worden bepaald.

Wij, van Hart voor Medemblik, vinden het belangrijk dat de inwoners van Zwaagdijk-West en andere betrokkenen hun stem laten horen. U heeft niet alleen de mogelijkheid, maar ook het recht om uw mening, zorgen en perspectieven te delen met de Statencommissie.

Oproep tot inspreken!
We moedigen iedereen aan om in te spreken tijdens de Statencommissie ’Ruimte’. Dit is uw kans om direct invloed uit te oefenen op de besluitvorming rondom Zwaagdijk-West. Ook wij van Hart voor Medemblik gaan inspreken bij de Statencommissie.

Voor uw gemak hebben we het nog eenvoudiger gemaakt: door op de blauwe knop te klikken kunt u direct een kant en klare e-mail sturen naar de griffie om zo kenbaar te maken dat u wilt inspreken.

Blijf op de hoogte​

Fout: Contact formulier niet gevonden.