Ga naar de inhoud

Hart voor Medemblik sponsort de koffie van de Huiskamer

    Hart voor Medemblik commissielid Hans Verschoor en raadslid Tjeu Berlijn brachten vrijdag een bezoek aan de Huiskamer van Andijk. De Huiskamer van Andijk is een ontmoetingsplek voor inwoners van Andijk die een praatje willen maken onder het genot van een kop koffie/thee.

    1 jaar lang koffie voor de Huiskamer van Andijk
    “Het is een prachtig initiatief. Mensen komen met elkaar in contact onder het genot van een kop koffie. Wij wilde graag iets bijdrage, dat doen we door een jaar lang de koffie te sponsoren.” Aldus Tjeu Berlijn de voorman van Hart voor Medemblik. Vrijwilligster Anne-Miek de Vries nam de koffie en de koeken in ontvangst. 

    Fantastisch!
    “De stuurgroep van de Huiskamer van Andijk vindt het fantastisch dat Hart voor Medemblik de Huiskamer voor een jaar wil sponsoren met koffie! Heel fijn want daarmee kunnen we het heel laagdrempelig houden voor iedereen die op de koffie komt! Het is ook fijn dat Hart voor Medemblik aansluit bij de andere raadsfracties, CDA en VVD die hiermee ook de betrokkenheid onderstrepen met de inwoners van Andijk. Geweldig!”, zegt Gerrit van Keulen, die namens de Dorpsraad zitting heeft in de stuurgroep, bestaande uit vertegenwoordigers van de KBO/PCOB, LSOB, SOW en De Zonnebloem.