Ga naar de inhoud

Onze visie voor de gemeente

Hart voor Medemblik

Hart voor Medemblik is een lokale partij in gemeente Medemblik. Inwoners en ondernemers uit alle dorpen weten ons te vinden. Iedere dag maken wij de gemeente een beetje mooier, beter en veiliger. Wij dienen het lokale belang en zetten ons in voor grote en kleine thema’s. 

Hart voor Medemblik is een partij die het hele jaar door betrokken, kritisch is. Hierbij leggen wij ons oor te luisteren in alle dorpen en wijken van onze gemeente. Proactief en hulpvaardig blijven wij de signalen vanuit onze lokale samenleving oppakken. Ook na de verkiezingen kunt u op ons blijven rekenen, want bij ons geldt “afspraak is afspraak!” 

De rol van aanjager ligt ons goed. Hart voor Medemblik is van mening dat bij actieve politiek het “opschudden” van zaken erbij hoort. Geen vraagstuk is ons te klein. Kleine zaken die relatief snel kunnen worden opgelost zouden wat ons betreft niet lang moeten blijven liggen, maar direct worden opgepakt. In de gemeenteraad zoeken wij de samenwerking en stellen wij ons constructief op. We doen dit met behoud van onze kritische blik en onze uitgesproken mening.

Nieuws

Laatste nieuws

Waarom Hart voor Medemblik

Hart voor Medemblik is een lokale politieke partij. Wij zijn volledig onafhankelijk en dus niet gebonden aan landelijke partij-idealen en partij-agenda’s. Wij denken niet vanuit het ouderwetse “links of rechts”, maar zijn oplossingsgericht.

We staan met de beide benen op de grond en maken onze keuzes op basis van Westfriese nuchterheid en gezond verstand. 

Factie

Ontmoet onze fractie

Word lid

Steun Hart voor Medemblik

Al vanaf €10,- per jaar steunt u onze politieke beweging en draagt u persoonlijk bij aan de groei van de partij!