Ga naar de inhoud

Maandupdate September

  Zoals je weet houdt Hart voor Medemblik haar volgers graag voortdurend op de hoogte. Dat doen we niet alleen via Facebook, Twitter en Instagram, maar ook via maandelijkse updates zoals deze.

  Hart voor Medemblik bezoekt Oorlogsmuseum Medemblik
  Elke dag herinneren wij ons hoe belangrijk onze vrijheid is. Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Vrijdag 24 september was Hart voor Medemblik op bezoek bij het prachtige Oorlogsmuseum Medemblik (Educatief W.O.II Centrum)

  We komen hier graag nog eens terug en hopen dat alle Medemblikkers de kans krijgen om hier een keer te kijken. Opdat wij nooit vergeten!

  Bedankt voor de gastvrijheid en de leerzame ervaring!

  Mark, Rick & Niels vergroten hun politieke kennis
  Bij de ontwikkeling van onze partij hoort ook de persoonlijke ontwikkeling van onze fractieleden. Mark en Rick volgden een training via www.lokalepolitiekepartijen.nl . Niels deed de meerdaagse cursus “Politiek Actief in de Gemeente” van ProDemos die werd gegeven in het gemeentehuis. Daarbij waren ook burgemeester, wethouders en raadsleden aanwezig.

  Verkiezingsprogramma
  De tijd vliegt. Voor we het weten is het maart en gaan we naar de stembus. Achter de schermen zijn we druk bezig met het schrijven van ons verkiezingsprogramma. Belangrijke onderwerpen daarin zijn onder anderen:

  • De gemeente moet er zijn voor de inwoners en de ondernemers en niet andersom;
  • Een nuchter en realistisch klimaatbeleid.
  • Een betere aanpak van verkeersoverlast.
  • Meer starterswoningen voor inwoners uit de eigen dorpen.

  De leden ontvangen later dit jaar een uitnodiging voor de kick-off van de campagne.

  Help ons met de campagne
  Er is maar één partij waar de inwoners en ondernemers echt centraal staan: Hart voor Medemblik. Met uw hulp verkondigen we onze boodschap overal in de gemeente in aanloop naar de verkiezingen in maart 2022! Helpt u ons mee?

  U kunt ons financieel steunen door middel van een donatie. U beslist zelf hoeveel u wilt geven om Hart voor Medemblik te steunen. Elke euro helpt ons daarbij.

  Doneren kan via rekeningnummer NL40INGB0007851644 t.n.v. Vereniging Hart voor Medemblik onder vermelding van ‘gift’.

  Wilt u eerst meer informatie over donaties of sponsoring? Neem dan contact op met Hart voor Medemblik via partij@hartvoormedemblik.nl