Ga naar de inhoud

Zomerreces update!

  Hart voor Medemblik heeft niet stilgezeten tijdens het zomerreces. We praten u graag even bij over de werkzaamheden van de afgelopen zomermaanden. Niels de Waal en Anja Wit hebben zich hard gemaakt voor de (her)opening van het jongerencentrum dat al anderhalf jaar dicht is. Zij hebben samen met het bestuur van de stichting vragen opgesteld richting de gemeente Medemblik. Het goede nieuws is dat wij verwachten dat het jongerencentrum binnenkort weer open gaat! Dat is fantastisch voor de jongeren en vrijwilligers. 
  Samen met buurtbewoners heeft Linda van Eekelen actie ondernomen om de gevaarlijke situatie bij de woonark in Medemblik aan te pakken. De gemeente heeft toegezegd dit zo snel mogelijk op te pakken. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen. 

  Raadslid Rick Mensink is in voorbereiding voor het nieuwe verkeers- en vervoerplan van de gemeente. De verkeersmeldingen die u eerder heeft gedaan en de snelheidsdata nemen wij mee in onze aanpak. De actualisatie van het verkeersbeleid staat gepland begin december. Hart voor Medemblik nodigt u uit om in te spreken tijdens de vergadering bij dit agendapunt. Wilt inspreken bij deze vergadering? Stuur ons een mail (dat kan door te reageren op deze mail), wij ondersteunen u graag bij het inspreken.
  HvM whatsappgroep
  Hart voor Medemblik heeft een discussie whatsapp groep waar leden, geïnteresseerden en fractieleden in zitten. Wilt u meepraten over de politieke thema’s van dit moment of meedenken? U bent van harte welkom in het ‘HvM koffiehuis’. Deelnemen? Stuur ons een e-mail?

  Hart voor Medemblik komt naar Midwoud!
  HvM dorpentour, deze keer gaan wij naar Midwoud. Op vrijdag 30 september praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom ’t Boetje in Oostwoud en andere politieke thema’s in Midwoud en Oostwoud. Aanmelden is niet nodig, de deur staat voor u open. Tot dan! 

  Informatie:
  📍 Cafe de Post in Midwoud
  ⏰ 19:30 – 21:00
  💛 HvM leden krijgen een consumptie gratis
  ℹ️ https://bit.ly/HvMinMidwoud