Ga naar de inhoud

Maandupdate juli 2021

  Hart voor Medemblik – HvM blijft zich inzetten voor een betere gemeente Medemblik! Op 16 maart 2022, is de keuze aan u!

  Benoeming Rick Mensink als commissielid: Niet langer langs de zijlijn.
  ‘De afgelopen jaren ben ik veelvuldig in contact geweest met de gemeente en raadsleden. Dit alles om de verkeersoverlast in Opperdoes aan te pakken. Uiteindelijk heeft dit tot niets geleid. Ik wil niet langer vanaf de zijlijn toekijken, maar zelf actief worden in de politiek. Bij Hart voor Medemblik staan de inwoners centraal. Hun ombudspolitiek spreekt mij aan.’ Aldus de enthousiaste Rick Mensink over zijn keuze voor Hart voor Medemblik. Lees verder.

  Werkbezoek bij Wings of Change:
  Vrijdag 16 juli bezocht de fractie van Hart voor Medemblik de stichting Wings of Change. Leon Arends heeft ons verteld over het ontstaan van Wings of Change en wat hun missie is. Er is uitvoerig gesproken over de uitdagingen met WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), ondernemerschap maar ook wat er goed gaat en wat er beter kan in de gemeente Medemblik.

  Update Verkeersonderzoek
  Hart voor Medemblik is weer begonnen met het verkeersonderzoek. De straten die zijn aangemeld gaan wij nog een keer langs. Er zijn meer dan 100 straten aangemeld. Het kan even duren voordat we weer alle straten hebben bezocht, gesprekken hebben gevoerd, eventueel metingen zijn gedaan en actiepunten zijn uitgewerkt.

  Wilt u liever dat wij persoonlijk met u in gesprek gaan? Mail naar partij@hartvoormedemblik.nl of stuur een whatsapp naar +31(0)6 831 42 632 voor een afspraak.

  De eerste straten hebben we al bezocht. Volg alle updates rondom de actie via: hartvoormedemblik.nl/verkeersactie

  Vragenuurtje in Opperdoes.
  Afgelopen 17 juli hebben Rick Mensink en Tjeu Berlijn een vragenuurtje georganiseerd in Opperdoes. We met inwoners gesproken over zonneweide, verkeersoverlast, de visie van de partij en hoe mensen actief kunnen worden.

  In een interview met Medemblik Actueel gaf Mensink aan zich te herkennen in deze problemen, juist daarom besloot Rick Mensink politiek actief te gaan worden voor Hart voor Medemblik. “Als ervaringsdeskundige trek ik me het lot van deze mensen aan en wil proberen iets voor ze te betekenen. Samen met onze lijsttrekker Tjeu Berlijn zullen we deze punten onder de aandacht van de gemeenteraad brengen en blijven brengen.” zegt Mensink

  Help ons mee! Actief worden voor Hart voor Medemblik – HvM
  Op dit moment zijn wij hard op zoek naar enthousiaste inwoners uit de hele gemeente die graag willen helpen. Wij zijn stad- en dorpsvertegenwoordiger en vrijwilligers die graag willen meehelpen met campagnes en acties zoals de verkeersactie en tijdens de verkiezingen. 

  Bent u lid van de partij of wilt u dat worden, heeft u hart voor uw stad of dorp en steunt u onze standpunten? Dan zou u wel eens degene kunnen zijn waar wij naar zoeken!
  Samen met u kunnen we een beweging op gang brengen en zorgen dat de politiek weer écht in het teken staat van onze inwoners! Klik hier